JURAT WBC
Cosmin Moldovan
Moldovan Carmangerie, Cluj
- Vârstă: 52 ani
- Experiență: 33 ani
- Competiții: Jurat la Top Chef Măcelar 2022, 2023 și la Selecțiile „Măcelari de Elită”
- Specialitate: Manager și măcelar
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vita
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Marinare, cuptor
- Produsul preferat din carne: Mușchi evantai (pizdulicea de porc), picanha, coaste
- Pasiuni: Gătit, turism culinar, creșterea animalelor
DESIGNER CULINAR
Marius Verdeși
Zimbria, București
- Vârstă: 50 ani
- Experiență: 30 ani
- Competiții: Diplomă de excelență la Meat-Milk 2020
- Specialitate: Creator de experiențe culinare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vita
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Cuptor
- Produsul preferat din carne: Ribeye
- Pasiuni: Gastronomia, turism culinar, călătorii, sport
CONSILIER - CREATOR REȚETE
Gelu Vișan
Cantina de ajutor social, Cluj
- Vârstă: 61 ani
- Experiență: 23 de ani în industria cărnii și 15 ani în HoReCa
- Competiții: Locul 1 la Multinaționala TRUMF
- Specialitate: Doctor în rasa Black Angus din Transilvania
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Brisket
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Marinarea
- Produsul preferat din carne: Slănina din piept de porc și parizer „Di pă vremuri”
- Pasiuni: Schi, fotbal, cursuri de perfecționare, călătorii
JURAT WBC
Cosmin Moldovan
Moldovan Carmangerie, Cluj
- Vârstă: 52 ani
- Experiență: 33 ani
- Competiții: Jurat la Top Chef Măcelar 2022, 2023 și la Selecțiile „Măcelari de Elită”
- Specialitate: Manager și măcelar
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vita
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Marinare, cuptor
- Produsul preferat din carne: Mușchi evantai (pizdulicea de porc), picanha, coaste
- Pasiuni: Gătit, turism culinar, creșterea animalelor
DESIGNER CULINAR
Marius Verdeși
Zimbria, București
- Vârstă: 50 ani
- Experiență: 30 ani
- Competiții: Diplomă de excelență la Meat-Milk 2020
- Specialitate: Creator de experiențe culinare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vita
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Cuptor
- Produsul preferat din carne: Ribeye
- Pasiuni: Gastronomia, turism culinar, călătorii, sport
CONSILIER - CREATOR REȚETE
Gelu Vișan
Cantina de ajutor social, Cluj
- Vârstă: 61 ani
- Experiență: 23 de ani în industria cărnii și 15 ani în HoReCa
- Competiții: Locul 1 la Multinaționala TRUMF
- Specialitate: Doctor în rasa Black Angus din Transilvania
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Brisket
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Marinarea
- Produsul preferat din carne: Slănina din piept de porc și parizer „Di pă vremuri”
- Pasiuni: Schi, fotbal, cursuri de perfecționare, călătorii
SENIOR - Căpitan
Gabriel Arghir
Macelleria Torelli, Torino (Italia)
- Vârstă: 37 ani
- Experiență: 19 ani
- Competiții: Locul I la Top Chef Macelar 2022, 2023
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vițel
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Cuptor
- Produsul preferat din carne: Carne de vită la cuptor, roastbeef
- Pasiuni: Călătorii
SENIOR
Sandu Mirea
Auchan Drumul Taberei, București
- Vârstă: 39 ani
- Experiență: 24 ani
- Competiții: Locul 2 la Top Chef Măcelar 2022
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc, vită, oaie
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Orice metodă
- Produsul preferat din carne: Nu are
- Pasiuni: Grădinărit și construit
SENIOR
Ionuț Anghel
Carmangeria Ozana, București
- Vârstă: 35 ani
- Experiență: 21 ani
- Competiții: Locul I Top Chef Măcelar 2022, 2023, World Butcher Wars 2024
- Specialitatea: Măcelar artizanal
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Oaie
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Slow cooking
- Produsul preferat din carne: Steak
SENIOR - Căpitan
Gabriel Arghir
Macelleria Torelli, Torino (Italia)
- Vârstă: 37 ani
- Experiență: 19 ani
- Competiții: Locul I la Top Chef Macelar 2022, 2023
- Specialitate: Tranșare, preparate
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vițel
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Cuptor
- Produsul preferat din carne: Carne de vită la cuptor, roastbeef
- Pasiuni: Călătorii
SENIOR
Sandu Mirea
Auchan Drumul Taberei, București
- Vârstă: 39 ani
- Experiență: 24 ani
- Competiții: Locul 2 la Top Chef Măcelar 2022
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc, vită, oaie
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Orice metodă
- Produsul preferat din carne: Nu are
- Pasiuni: Grădinărit și construit
SENIOR
Ionuț Anghel
Carmangeria Ozana, București
- Vârstă: 35 ani
- Experiență: 21 ani
- Competiții: Locul I Top Chef Măcelar 2022, 2023, World Butcher Wars 2024
- Specialitatea: Măcelar artizanal
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Oaie
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Slow cooking
- Produsul preferat din carne: Steak
- Pasiuni: Pescuit
SENIOR
Adrian Petre
Carne și sare, București
- Vârstă: 46 ani
- Experiență: 24 ani
- Competiții: Locul 2 la Top Chef Măcelar 2022, Locul 2 și Premiul special la Top Chef Măcelar 2023, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Berbecuț
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Mici
- Pasiuni: Citit, pescuit
SENIOR
Georgian-Marius Petre
Cathedral Distribution, Buzău
- Vârstă: 35 ani
- Experiență: 15 ani
- Competiții: Premiul special la Top Chef Măcelar 2022, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Toate
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Orice de la vită
- Pasiuni: Fotbal
SENIOR
Ciprian Irimia
Raitar, Suceava
- Vârstă: 36 ani
- Experiență: 18 ani
- Competiții: iMeat Italia (din 2014 până în 2019), Top Chef Măcelar 2023, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vita
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Slow cooking
- Produsul preferat din carne: Mușchiul evantai (pizdulicea de porc), diafragma
- Pasiuni: Gastronomia
SENIOR
Adrian Petre
Carne și sare, București
- Vârstă: 46 ani
- Experiență: 24 ani
- Competiții: Locul 2 la Top Chef Măcelar 2022, Locul 2 și Premiul special la Top Chef Măcelar 2023, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Berbecuț
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Mici
- Pasiuni: Citit, pescuit
SENIOR
Georgian-Marius Petre
Cathedral Distribution, Buzău
- Vârstă: 35 ani
- Experiență: 15 ani
- Competiții: Premiul special la Top Chef Măcelar 2022, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Toate
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Orice de la vită
- Pasiuni: Fotbal
SENIOR
Ciprian Irimia
Raitar, Suceava
- Vârstă: 36 ani
- Experiență: 18 ani
- Competiții: iMeat Italia (din 2014 până în 2019), Top Chef Măcelar 2023, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vita
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Slow cooking
- Produsul preferat din carne: Mușchiul evantai (pizdulicea de porc), diafragma
- Pasiuni: Gastronomia
SENIOR
Florin Stîngă
Sergiana, Brașov
- Vârstă: 45 ani
- Experiență: 26 ani
- Competiții: Locul 3 la Top Chef Măcelar 2022, Selecții „Măcelari de Elită” 2024, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc, vită, oaie
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Rulade
- Pasiuni: Călătorii, fotbal și pescuit.
SENIOR
Biró János László
Petry, Târgu-Mureș
- Vârstă: 47 ani
- Experiență: 29 ani
- Competiții: Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vită, porc
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill, slow cooking
- Produsul preferat din carne: Osso bucco
- Pasiuni: Sport
SENIOR
Cătălin Angheru
Carmangeria Ozana, București
- Vârstă: 34 ani
- Experiență: 19 ani
- Competiții: Mențiune la West Flishe 2013 (Germania), Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Toate
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Maturarea cărnii de vită
- Produsul preferat din carne: Arrosticini din ceafa de porc
- Pasiuni: Pescuit, gătit
SENIOR
Florin Stîngă
Sergiana, Brașov
- Vârstă: 45 ani
- Experiență: 26 ani
- Competiții: Locul 3 la Top Chef Măcelar 2022, Selecții „Măcelari de Elită” 2024, Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc, vită, oaie
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Rulade
- Pasiuni: Călătorii, fotbal și pescuit.
SENIOR
Biró János László
Petry, Târgu-Mureș
- Vârstă: 47 ani
- Experiență: 29 ani
- Competiții: Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Vită, porc
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill, slow cooking
- Produsul preferat din carne: Osso bucco
- Pasiuni: Sport
SENIOR
Cătălin Angheru
Carmangeria Ozana, București
- Vârstă: 34 ani
- Experiență: 19 ani
- Competiții: Mențiune la West Flishe 2013 (Germania), Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Toate
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Maturarea cărnii de vită
- Produsul preferat din carne: Arrosticini din ceafa de porc
- Pasiuni: Pescuit, gătit
SENIOR
Alin Moldovan
Boo.bburger, Cluj
- Vârstă: 41 ani
- Experiență: 28 ani
- Competiții: Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Cârnați
- Pasiuni: Drumeții
JUNIOR
Paul Cordea
Moldovan Carmangerie, Cluj
- Vârstă: 25 ani
- Experiență: 2 ani
- Competiții: Selecții „Măcelari de Elită” 2024, World Butcher Wars 2024
- Specialitatea: Preparare carne (porchetta, rulade, marinate, cârnați, burgeri)
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Burgeri
- Pasiuni: Fotbal, pescuit, drumeții în natură
JUNIOR
Petre Niță
Carmangeria Ozana, București
- Vârstă: 24 ani
- Experiență: 6 ani
- Competiții: Nu a participat
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc, vită
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Piept de porc
- Pasiuni: Navigarea pe internet
SENIOR
Alin Moldovan
Boo.bburger, Cluj
- Vârstă: 41 ani
- Experiență: 28 ani
- Competiții: Selecții „Măcelari de Elită” 2024
- Specialitatea: Tranșare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Cârnați
- Pasiuni: Drumeții
JUNIOR
Paul Cordea
Moldovan Carmangerie, Cluj
- Vârstă: 25 ani
- Experiență: 2 ani
- Competiții: Selecții „Măcelari de Elită” 2024, World Butcher Wars 2024
- Specialitatea: Preparare carne (porchetta, rulade, marinate, cârnați, burgeri)
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Burgeri
- Pasiuni: Fotbal, pescuit, drumeții în natură
JUNIOR
Petre Niță
Carmangeria Ozana, București
- Vârstă: 24 ani
- Experiență: 6 ani
- Competiții: Nu a participat
- Specialitatea: Tranșare, preparare
- Tipul de carne preferat pentru tranșare: Porc, vită
- Metoda preferată de preparare a cărnii: Grill
- Produsul preferat din carne: Piept de porc
- Pasiuni: Navigarea pe internet